In een eerder bericht meldden we dat Hard Bass zou plaats vinden in de hallen van Autotron te Rosmalen. Maar die locatie is nu gewijzigd.

Op zaterdag 8 februari 2003 aanstaande organiseert b2s events een groots indoor dance evenement in de Statenhal te Den Haag: Hard Bass -Extreme- Het evenement zal om 21.00 uur beginnen en doorgaan tot de volgende ochtend 07.00 uur. Dit grootschalige dance evenement stond eerst gepland in het Autotron van Rosmalen. Helaas kon het evenement daar niet doorgaan en hebben wij Hard Bass -Extreme- verplaatst naar de Statenhal in Den Haag. De line up die al eerder was aangekondigd blijft ongewijzigd.

De Statenhal heeft nagenoeg dezelfde capaciteit als het Autotron en zal ook ruimte bieden aan bijna 10.000 Hard Bass liefhebbers. In twee zalen zullen de beste en meest vooruitstrevende Hardstyle dj’s van Europa te vinden zijn. Op de mainstage zal een mix van Duitse, Italiaanse en Nederlandse grootheden staan en in de tweede zaal zullen voornamelijk Nederlandse dj’s geprogrammeerd staan.

b2s events zal alles uit de kast trekken voor het eerste grote Hardstyle evenement in Den Haag. b2s events zal op deze avond gebruik maken van de meest heftige licht, laser en projectiekunsten om samen met een nog nooit eerder vertoonde line up een onvergetelijke sfeer te creëren

Hard Bass -Extreme- is een vervolg op de populaire Hard Bass feesten die al meer dan 1.5 jaar op kleinere locaties als Tropicana te Rotterdam gehouden worden. Hard Bass is een van de eerste Hardstyle feesten die in Nederland georganiseerd zijn en geld als een van de grondleggers van deze stroming. Afgelopen zomer leverde het door b2s events georganiseerde Decibel outdoor op recreatiegebied Binnenmaas (Rotterdam) het bewijs. Het uit hardere stijlen bestaande festival trok een slordige 10.000 mensen en de vraag naar Hard Bass feesten bleef maar stijgen en is Hard Bass -Extreme- voor ons als organisatie een logisch vervolgen en zijn bij ons de verwachtingen voor zaterdag 8 februari 2003 erg hoog.