Zaterdag 5 November 2005 is de datum voor een spectaculair feest in Asta. Elusive Agency bestaat maar liefst 5 jaar! En dat moet gevierd worden.

Zaterdag 5 November 2005 is de datum voor een spectaculair feest in Asta. Elusive Agency bestaat maar liefst 5 jaar! En dat moet gevierd worden. De Haagsche evenementenorganisatie zet tijdens deze avond haar favoriete evenement (tevens ook de 5de editie) Backdraft neer. Net als de vorige keer biedt Asta, gelegen aan het Spui in Den Haag, onderdak aan dit evenement. Vanaf 23.00 uur staat Asta deze avond in het teken van vuur.

In het jaar 2000 begon Elusive als boekingskantoor met veel getalenteerde deejays in diverse vormen van muziek. Van Hardstyle tot Techno, Trance, Groove en Club, op elk feest past wel een “Elusive” deejay. Maar er schuilt meer achter Elusive dan alleen een Boekingskantoor. Sinds haar oprichting is Elusive ook de kracht achter vele feesten in den haag op het gebied van Hardstyle en Hardcore, maar ook Trance, Hardtrance en Club avonden heeft zij achter haar naam staan. Kwaliteit en gezelligheid zijn de kernwoorden voor een feest van Elusive en daar is zij ook mee groot geworden.

Van al die feesten is er een die zich main event mag noemen. En dat is BACKDRAFT! Elusive`s eerste feest. Het begon allemaal in de Celebration Studio's en elk jaar werd dit evenement steeds groter en groter, met elke keer meer namen in de line-up. In juni dit jaar zette DJ Thilo tijdens zijn verjaardag Asta in vuur en vlam tijdens zijn Backdraft solo-night waar onder andere Luna, Showtek, Kevin Kaos en Gizmo de battle aangingen met Thilo. Een avond die hijzelf en Elusive niet snel zal vergeten.

5 maanden later, op 5 november 2005, is de 5de editie van Backdraft, en het het 5 jarig bestaan van Elusive. Met een line-up zoals ie nog nooit geweest is. Tijdens deze editie van Backdraft komen de volgende deejays aan bod; Robbie Magura, Thilo, Deepack, Trilok & Chiren, en uit Italiƫ de niemand minder dan Technoboy! De avond word helaas niet gehost door Elusive`s eigen MC M-Shane, maar door de talentvolle MC Villain. Thalamus (met o.a. dj Busy) zal een speciale live-act neerzetten zo rond middernacht. In de laatste week zal door Elusive een timetable bekent worden gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd binnen zal zijn voor zijn of haar favoriete deejay. Wat je verder allemaal kan verwachten houd Elusive nog liever even geheim. Het moet een verjaardagsfeestje blijven uiteraard.

Kaarten voor Backdraft a 13,- euro p.s (vvk en ex.fee) zijn te verkrijgen via ticketservice (kijk op www.ticketservice voor de verkooppunten) en via Midtown (schoolstraat, Den Haag). De verkoopprijs aan de deur bedraagt 17,50 euro. Asta opent haar deuren om 23.00 uur en sluit ze rond de klok van 06.00 uur. Meer informatie kan je vinden op www.elusiveagency.com of op www.asta.nl. Voor vragen over backdraft of elusive kan je terecht bij info@elusiveagency.com. Elusive wenst iedereen veel plezier tijdens deze editie van Backdraft!