outland

De platenzaak Outland Records host zaterdag 2 juli de studio in Panama tijdens A Funky Sensation. Reden hiervan is het feit dat Jeroen, beter bekend als dj Jerome, de nieuwe eigenaar is van Outland Records. Tijdens A Funky Sensation zullen zowel Jerome, Bart Skils als Jefferson van Outland aanwezig zijn om met hun mix van House, minimal en Techno te zorgen voor de ultieme positieve dansvloer!

Jeroen, de kersverse eigenaar van Outland Records heeft er lang naar uitgekeken maar heeft dan nu zijn eigen platenzaak en daar is hij trots op. Eindelijk kunnen we nu onze eigen koers gaan varen en heerst er hier een veel betere sfeer, aldus Jeroen. Samen met Jefferson en Bart Skils zullen zij Amsterdam voorzien van het heetste en beste vinyl. Ook zijn de heren van plan Outland feesten te gaan geven waarvan 2 juli in Panama in samenwerking met Chemistry dus de eerste is.

Als dj begon Jerome te draaien op de Fresh to Impress hiphop avonden in Paradiso. Toen de House muziek werd geboren veranderde zijn muzikale interesse en begon hij House te draaien. Vanaf dat moment draaide Jerome op alle grote feesten en festival over de hele wereld waaronder: Sonar (Barcelona), I Love Techno, Awakenings en The End (London). Ook als producer heeft hij zijn sporen ruimschoots verdient. Met bijna 50 releases is hij ook nog een van de meest productieve Nederlandse producers en maakte hij remixes voor Oa. Vince Watson, Laidback Luke en Steve Rachmad & Djinxx. http://www.djjerome.com

Bart Skils verhuisde in 1995 naar Amsterdam en begon te werken Bij Outland Records. Na Feesten te hebben gegeven als Acid Unity en The Entity begon hij met draaien in de legendarische Mazzo en werd al snel een resident van zijn eigen Voltt avonden waarbij hij gerespecteerd wordt om zijn smooth-minimal techno sound. Eigenlijk zou je Bart de ongekroonde Nederlandse koning van de minimal sound kunnen noemen, met gigs op Lowlands, Pinkpop, Dance Valley , Extrema en 05 days off heeft hij inmiddels een behoorlijke staat van dienst opgebouwd.
http://www.bartskils.com

De inmiddels oudgediende dj Jefferson is groot geworden op de Speadfreak feesten van Joost van Bellen in de Roxy. Later draaide hij op allerlei feesten en festival in Nederland zoals; The New Frontier festival, de legendarische MTC feesten en Dance valley. Op dit moment is hij ook nog eens actief als producer en werkte eerder al samen met Jerome en is met een nieuw project bezig samen met Francesco Pico. De eerste release van dit nieuwe tagteam zal verschijnen op het Rotterdamse Basic Beat label.
Behalve draaien en produceren heeft deze alles kunner ook nog eens zijn eigen radioshow samen met Eric de Man op Radio 3 FM @ BNN’s Weekender. Het radio programma om te luisteren op de zaterdag nacht! http://www.djjefferson.com/

Soon back from weggeweest www.outlandrecords.nl

Stay tuned!


More info: www.outlandrecords.nl