free your mind

Aankomende zaterdag is het alweer tijd voor de festivalseizoen-opener Free Your Mind! De weersverwachtingen zien er minder rooskleurig uit dan vorig jaar, maar de nieuwtjes in het persbericht maken veel goed. Zo zal er, weliswaar in een andere vorm, een vervolg komen op de bankenactie van vorig jaar, wordt het Nederlands elftal op groot scherm uitgezonden, is er een officiële after in de Winkel van Sinkel en, last-but-not-least… Marc Houle is aan de line-up toegevoegd!

Iedereen kijkt er al reikhalzend naar uit. En met nog minder dan een week te gaan, komt het Free Your Mind Festival snel dichtbij! Ook de organisatie realiseert zich dit als geen ander en zet alle zeilen bij om het festival vlekkeloos te laten verlopen. En net als vorig jaar, zijn er weer enkele (ludieke) ‘last-minute’ mededelingen over de bankenactie, voetbal en de programmering.

Er zal dit jaar geen bankenactie komen. Op last van de brandweer kon dit niet weer gebeuren, met het oog op de brandveiligheid. Maar om die tegenvaller tegemoet te komen, is er dit jaar gekozen voor een andere actie: wil je gratis entree bemachtigen, leef je dan uit in het maken van een (mooi en groot) decoratiestuk. Het mag van alles zijn, maar kom niet aanzetten met een bosje bloemen. Op vrijdag 3 juni kun je dan naar het festivalterrein komen, met je of jullie meesterwerk en hier zal worden beoordeeld of je een of twee kaarten verdiend hebt.

Verder is er zaterdag 4 juni ook een kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal, tegen Roemenië. Daarom komt er ook een groot TV-scherm op het terrein te staan, zodat ook iedere rechtgeaarde voetbalfan niets tekort komt op het Free Your Mind Festival.

Er is ook een laatste DJ aan het programma toegevoegd. Voor de minimal-liefhebbers spreekt de naam Marc Houle boekdelen. Dit talent uit de M_Nus-stal van Richie Hawtin gooide een tijdje terug op Voltt in Paradiso (12 februari) hoge ogen samen met Troy Pierce en Magda onder het pseudoniem Run Stop Restore.

De afterparty in de Winkel van Sinkel is ook rond. Met Marco Carola, DJ Preach, Marc Houle, Benny Rodrigues en Sandeep op de line-up staat de Winkel van Sinkel zaterdagavond garant voor de perfecte Free Your Mind afsluiting. Op het festival zelf kun je voor deze after voor ¤10,- een kaartje kopen.

Tot zover de mededelingen. De kaarten gaan hard dus zorg ervoor dat je niet laat bent. Het enige waar nu nog op gehoopt kan worden is goed weer, en volgens de meest betrouwbare weerman van Nederland, Piet Paulusma, is er aanstaande zaterdag grote kans op zonnig zomerweer!

Comments

  • T-Wanus

    1 June 2005

    Wie wil er zaterdag als Levend Standbeeld fungeren?

    Zijdelinkse info–> Http://www.hln.be/hln/cch/det/art_68357.html

  • Chris

    Chris

    1 June 2005

    Het is jammer dat je op vrijdag je decorstuk moet laten keuren en niet op zaterdag gewoon een "standbeeld-twan" of "standbeeld-chris" mee kan nemen… Anders had ik het uiteraard gedaan Twan!

    Verder is Piet Paulusma positiever dan het KNMI en is de timetable bekend:

  • Browser

    Browser

    2 June 2005

    Gaan er veel groovetrackers naar fym?

  • Chris

    Chris

    2 June 2005

    Paul, Marieke en Harold wel, ik niet en ik ook! De knoop is door… Wel jammer, maar ook wel prima eigenlijk. Vrijdag en/of zaterdag even naar de Twstd Vrijdag misschien ff langs de twstd, zaterdag FYM en zondag een verjaardags etentje! Ik kom het weekend wel weer door… ;-)

  • kwab

    kwab

    3 June 2005

    Paul, Marieke en Harold wel, ik niet en ik ook! De knoop is door… Wel jammer, maar ook wel prima eigenlijk. Vrijdag en/of zaterdag even naar de Twstd Vrijdag misschien ff langs de twstd, zaterdag FYM en zondag een verjaardags etentje! Ik kom het weekend wel weer door… ;-)

    :worship: We gaan ervoor Gris!

  • Goedie

    Goedie

    3 June 2005

    Veel plezier allemaal, sla dit jaar over, ga Legalizen.

  • Bart

    Bart

    3 June 2005

    Namens mij ook veel vertier toegewenst. Ik ga ook legalizen namelijk.

    Want twee ramen maken nog geen daglicht!

  • Ro

    Ro

    3 June 2005

    Ik spaar.
    Heel saai.
    Erg produktief.
    Veel plezier iedereen!

  • J. Lovehouse

    3 June 2005

    ik ga zoiezo, thuiswegstrijdje.. echt zin in.. hopen dat het weer meezit.. en dat het pas aan het eind regent (awfs 2004 stijl!) jammer alleen dat MDH afsluit op de main…

    arnhem is goed bezig:)!

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    4 June 2005

    verzoekje van Twan:

    Una paloma blanca
    I'm just a bird in the sky
    Una paloma blanca
    Over the mountains I fly
    No one can take my freedom away

Comments are closed