mazzo

De Mazzo laat zijn oude glorietijd te herbeleven. Even waan je je weer in die stomende club van weleer, waar techno uit de boxen schalt en mensen komen om te dansen. Even gaan de handen weer ongegeneerd de lucht in en wordt er naar hartelust gefloten en gejuicht…

De Amsterdamse housecultuur van de jaren negentig en de daartoe behorende Mazzo had een ongekende aantrekkingskracht op artiesten en liefhebbers uit alle werelddelen. Menigeen verloor zich destijds in het bruisende nachtleven van Europa’s kleinste metropool, bij de Mazzo was het jarenlang iedere avond feest.
De legendarische clubavonden met alle hun verschillende residents trokken van maandag tot en met zondag een toegewijd publiek en als de zoveelste topartiest op het programma stond, dan schudde de technotempel aan de Rozengracht op haar grondvesten. De ‘Mazzo Mixed Up’ - compilaties genoten wereldfaam en de karakteristieke Mazzo-sound vierde hoogtijdagen. Maar aan alle goede dingen komt een eind. In september van vorig jaar besloot de gemeente tot een herbestemmingsplan en bezegelde daarmee de teloorgang van 24 jaar Mazzo.

Maar op 27 mei komen een aantal van de residents vanaf begin jaren ‘90 nog eenmaal samen in de Melkweg om deze legendarische club te herbeleven. De onmiskenbare Mazzo klassiekers komen nog een keer onder het stof vandaan voor een avond vol gezelligheid en oude bekenden en zelfs de alom bekende en beruchte Mazzo’ tequilla slammer zal weer volop verkrijgbaar zijn aan de bar. Rede genoeg dus om aanstaande vrijdag af te zakken naar de Melkweg voor een avondje vol gezelligheid.

Kaarten voor deze avond zullen slechts 8,= gaan kosten en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen.

Details:
Have another Mazzo’slamma!
Friday 27-05-2005 Melkweg Amsterdam

Paul Jay (Electric Circus)
Cellie (Sex, Love & Motion)
Angelo (Overload)
Lucas (The gathering)
Per (Timemachine)
Dano (Manic Monday)
Bart Skils (Voltt)

Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 21.00 – 5.00
Tickets 8,=presale/ 10,= at the door