NYE las palmas

Het einde van het jaar nadert en de line-ups van de verschillende oud & nieuw feesten worden bekend. Zo ook die van Club Las Palmas die natuurlijk ook het nieuwe jaar in stijl willen ingaan. Onder andere Gene Farris zal in Rotterdam gaan draaien.

Vaak zijn clichés toch waar. Zo ook dat de tijd vliegt! Na een bloedhete zomer lopen we nu weer met onze winterjassen en sjaals naar het einde van 2003. Na een jaar lang onvergetelijke nachten met grootheden als Sneak, Bob Sinclar, Robert Owens en David Guetta, wordt het jaar geheel in stijl afgesloten met het ultieme Las Palmas feest; Viva Las Palmas!

Voor de derde keer dit jaar is Gene Farris de headliner in Las Palmas. Moeten we hem nog introduceren? Geboren en getogen in Chicago. Zijn discografie telt inmiddels ruim veertig titels. Door zijn unieke stijl is hij een wereldwijd gewaardeerde dj en is het draaien en produceren van soulfull house een absolute passie voor deze top dj.

Naast Farris zullen Dame, Cleon Macnack, Ramon en natuurlijk de residents Dwin, Edwin Bazen en Jeroenski voor vele muzikale hoogtepunten zorgen. Vocale en visuele ondersteuning is er respectievelijk van MC Nova en VJ Macmotion. Het Go Play Café van Las Palmas wordt gehost door Retro Mania, oftewel de hele nacht houseclassics!

Vanaf eind november ligt de wederom originele flyer op vele locaties in Nederland. Alle flyers zijn
voorzien van een unieke “sleutel”. Vergeet deze sleutel niet bij een bezoekje aan Las Palmas! Het kan
de deur naar een erg gelukkig 2004 wel eens wagenwijd open zetten…

Club Las Palmas zal je 31 december een warm welkom heten. Viva Las Palmas!