Mainstage

De organisatie Chemistry pakt weer uit met haar maandelijkse technoavond in de Escape in Amsterdam. Tijdens deze voorlaatste maand van het jaar hebben ze een van de twee oprichters van het bekende Zenit label weten te strikken, Marco Carola. Naast hem zal ook Paco Osuna gaan draaien.
En vergeet niet, je kan kaarten winnen op Groovetrackers.com!

De novembereditie van Mainstage beleeft een primeur: zij vormt het decor voor de allereerste Label Party van het prestigieuze techno label Zenit! Een van de twee oprichters van Zenit, de Italiaan Marco Carola, zal zelf een optreden verzorgen. Hij doet dit samen met resident-dj Phonopunk en Paco Osuna, tevens de eerste dj die voor de tweede keer op Mainstage mag komen draaien.

Mainstage staat nog steeds garant voor een maandelijks techno-event van grote allure, wat maar weer eens bewezen wordt door het feit dat Zenit deze avond heeft gekozen om haar eerste Nederlandse Label Party te organiseren. Zenit werd in 1998 opgericht door Corrado Izzo en Marco Carola en is een van de bekendste en meest innovatieve techno labels ter wereld. Het stelt zich ten doel om alleen de beste elektronische muziek van eersteklas kwaliteit uit te brengen. De vertegenwoordigers van Zenit's compromisloze sound zijn onder andere: Adam Beyer, Rino Cerrone, Gaetano Parisio, Stanny Franssen en Danilo Vigorito. Kijk voor meer informatie op www.zenitmusic.com.

Het techno concept van organisator Chemistry bestond afgelopen maand alweer een jaar, wat feestelijk gevierd werd met top-dj Ben Sims. Het succes betekent echter niet dat de organisatie over wil gaan op de automatische piloot. Zo presenteert Mainstage volgende maand vol trots de eerste "Dutch Edition". En als extraatje worden tijdens de Zenit Label Party diverse goodies & gadgets weggegeven, zoals cd's, 12-inches en T-shirts!

Marco Carola (ITA)
Hij wordt ook wel eens de meest funky Italiaan op deze planeet genoemd, de in 1975 geboren Marco Carola. In de laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld als een invloedrijke exponent van elektronische muziek. Zijn unieke 3-deck mixstijl heeft hem de status van de meest gevraagde dj van dit moment gebracht.

Paco Osuna (ESP)
De eerste dj die voor de tweede keer op Mainstage mag komen draaien. In februari zette hij de Escape al op zijn kop toen hij samen met Pascal F.E.O.S. optrad. Nu draait hij, op eigen verzoek, met zijn goede vriend Marco Carola. Paco en Marco samen. damn!