Hou je van Drum & Bass of techno en ben je in de buurt van Amsterdam aankomende vrijdag? Dan is het feest Amsterdamaged vs Properbeats misschien wat voor jou. In de AMP-studio's vindt dit feest plaats en gedurende de hele avond zal er drum & bass, jungle en technolectro gedraaid worden door diverse dj's.

Op 14 november vindt in de AMP-Studio's te Amsterdam een evenement plaats dat door geen enkele Drum & Bass of techno liefhebber gemist mag worden. De vijftien bekendste Amsterdamse D&B dj's zullen in twee zalen laten horen wie nu echt het ruigst draait. Verwacht zwaar geschut, want de een zal niet voor de ander willen onderdoen! Dj's als ADI-J, BAAS80, KOLDUN, SINISTAH, D-MONICA en MARCUS B zullen bij vele Amsterdamse feestgangers goede herinneringen oproepen. Na deze avond kan je er weer een herinnering aan toevoegen. Naast de D&B zalen is er ook een technolelectro zaal. Uw host van de avond: PROPERBEATS. Voor wie deze gasten nog niet kennen, PROPERBEATS staat garant voor veelzijdige feesten waar je altijd het onverwachte kan verwachten.Op deze avond zullen ze met hun eigen crew de zaal laten springen met de meest opzwepende techno en electro. Meer Breaks, meer Beats, meer feest. Niet alleen residents JB RESTLESS en CASPER zijn aanwezig, maar ook DJ JUICED, FLIP SERIOUS en SCHÖN zullen plaatsnemen op het podium. Dit onder begleiding van de one and only DJ LÉ, als mc deze keer………?!

DUS: 14 november, AMP Studio's voor de beste Drumm and bass, techno en electro. Je zal wel gek zijn dit te laten schieten!

Praktische info
Datum | 14 november 2003
Locatie | AMP studio's Knsmlaan 13
Stijl | drum & bass / jungle en technolectro
Prijs | 10 euro
Tijd | 21.30- laat (+/-) 6 uur
Vervoer | Centraal station bus 59,32 and nightbus 79
Line up | Amsterdadamaged: Adi-j(NL), Koldun (Est), Bass 80 (NL), Pressure (Ir) en meer. Properbeats: Caspar, JB Restless Juiced en meer