Dit weekeinde is er genoeg te doen in Club Las Palmas in Rotterdam. Op de vrijdag draait Michel de Hey een vier uur durende set, op de zaterdag komt Pete Heller een kijkje nemen achter de draaitafels en op zondag is het tijd voor Salsa lounge.

Aankomend weekend is er weer een hoop te doen in de club op de Kop van Zuid in Rotterdam. Drie avonden met drie totaal verschillende feesten!

Op vrijdag bijt Michel de Hey de spits af. Ter gelegenheid van de release van zijn "MdH1" cd op het Engelse label Thrust The DJ zal de Rotterdamse grootmeester 4 uur lang zijn kenmerkende funky techno-sound uit de speakers knallen. Het is overigens de eerste keer dat Michel in Las Palmas draait! Beware…

Nadat afgelopen zaterdag DJ Dame een onnavolgbaar goede set weggaf is het komende zaterdag de beurt aan een andere fantastische vrouwelijke dj; Natarcia. Het afgelopen jaar is zij één van de populairste Las Palmas dj's geworden. Headliner van de avond is de uit Engeland afkomstige Pete Heller. Heller is wellicht het meest bekend van de klassieker "Ultra Flava (Heller & Farley Project) en de zomerse megahit "Big Love". Verder staan Youri Donatz, MC Jessie K en VJ Moodscaping op het programma. In het Go Play Café het maandelijks terugkerende concept "Boogie Nights". Ditmaal zal 2 O'Clock Ron de allerbeste danceclassics ten gehore brengen.

Zondagavond brengt de Salsa Lounge de tropische sferen weer terug in Rotterdam! In de grote zaal is er vanaf 17.00 uur een hete mix van salsa en merengue! De ultieme plek om het deprimerende Hollandse herfstweer compleet te vergeten. In het Go Play Café zullen Roog en natuurlijk D-Rashid de allerlekkerste latin-house plaatjes uit de koffer toveren. Zoals altijd wordt D-Rashid ondersteunt door de uit Moskou afkomstige percussie virtuoos
Andrei Russo.