extrema nye

Een tijdje geleden vroeg Extrema om jullie hulp. In een poll konden de bezoekers stemmen waar ze het liefst met Extrema het nieuwe jaar wilden inluidden. Uiteindelijk is er door de bezoekers gekozen voor het Beursgebouw.

We zijn er uit! Extrema’s nieuwjaarsfeest wordt gehouden in het… (trrromgeroffel) Beursgebouw! We dachten dat in de NYE-poll massaal gekozen zou worden voor het Veldhovense Koningshof, maar de uitslag wees ons er op dat jullie het Beursgebouw ook nog steeds ontzettend leuk vinden! Er zijn simpelweg veel meer mogelijkheden met decor en sfeer in het Beursgebouw. Met de exclusieve optie om aan de overkant in hotel Holliday Inn te overnachten daarbij opgeteld, besloten we toch weer voor het Beursgebouw te gaan. We hebben heel het weekend gepeinsd; Zuco103, buffet, 'n undergroundwereld, Supernatural Area… Zie hier het resultaat:

Het kan nauwelijks anders dan dat volgend jaar de kaarten opnieuw geschud worden en bestaande concepten onderhevig gaan zijn aan vernieuwing. House is duidelijk toe aan nieuwe impulsen, feesten moeten een nieuwe smoel krijgen en andere elementen moeten toegevoegd worden om weer spanning in het geheel te krijgen.

Extrema begint met NYE. Extrema's New Year's Eve Party wordt een full entertainment feest dat bestaat uit verschillende arrangementen. Afhankelijk van wat je wilt, kun je je arrangement samenstellen. Om acht uur openen de deuren en word je mysterieus, dynamisch en jazzy ontvangen. Je kunt deelnemen aan een overheerlijk buffet en soulfully komt Full Flavoured Dip en later Zuco103 over je heen. Geheel omlijst door theatrale shows, Extrema-decor en opzwepende live-muziek introduceert Extrema haar jaarthema 2004: Strange World en knallen we met z'n allen spectaculair het nieuwe jaar in. Na middernacht is het woord aan een scala van FutureFunk-DJ’s die ondersteund worden door live-artiesten. Supernatural host een area en is vanaf de aftelling ook geopend. In het kader van Strange World zal zich in een derde ruimte een underground-wereld openbaren… Er geldt nog maar 1 regel: FEEST! Om het compleet te maken, kun je blijven overnachten in het Holiday Inn! Uit je dak gaan, lekker slapen en daarna naar de Brunchparty bij het zwembad voor de nodige afterpraatjes.

Ook de line up is bijna rond. Die zullen we uiterlijk vrijdag op de site zetten. Volgende week dinsdag start de voorverkoop.