Aankomende zaterdag vindt er zoals elke week weer een feestje van de organisatie Club Risk plaats in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Dit weekeinde is dat Big Fun!. Tijdens deze editie zullen naast de Haagse trots Remy ook Bart van Liefland en Richard draaien.

De zaterdagen in de Winkel van Sinkel staan bekend om de goede sfeer en
kwaliteitsmuziek van gerenommeerde DJ's. Met een line-up die varieert van Erick E tot Benny Rodrigues, van Eric de Man tot Gaetano Parisio: de variaties in het programma-aanbod kenmerken zich door kwaliteit van House tot Techno. De Headliner van a.s. zaterdag (13 september) is niemand minder dan Remy.

Remy in actie in de Winkel van Sinkel

Remy behoort tot de absolute top in de DJ wereld. Dit uit Den Haag afkomstige icoon heeft een indrukwekkende staat van dienst; niet alleen als DJ, maar ook als producer. Remy stond (samen met o.a. Dimitri, Marcello, Eddy de Clerq en Joost van Bellen) aan de wieg van de stroming van een "nieuwe dansmuziek", waarvan men toen nog niet kon vermoeden dat het zulke vormen zou aannemen als op dit moment het geval is.
Door de ontvangst van de Nederlandse Muziek Award in 2001 en 2002 kreeg hij nationale erkenning. Remy, de soms kalme, verlegen man, verbaast iedereen elke keer weer met de "powerful" sound die hij weet te neer te zetten, gecombineerd met een perfecte platenkeus en een even perfecte mixtechniek.

Naast Remy draaien ook Richard (ipv Lacroix) en Bart van Liefland.