trash 2

Op zondag 5 oktober staat de 2e editie van het feest Trash op het programma in Bitterzoet in Amsterdam. De vorige editie op zondag 27 juli was een succes met Bleistifft en deze keer staan Burt Steel, Tron Javolta, DPI (live) en Pim Warnars op het programma.

Uitgaan moet weer leuk en gezellig worden.
Dat was de openingszin van het vorige persbericht over de 1e avond van Trash. EN het was leuk en gezellig.

Na een rustig begin, wisten veel mensen hun weg te vinden naar het omgebouwde theater, Bitterzoet. Het bleek dat velen toch kwamen voor het live optreden van Bleistifft, die momenteel helemaal hot zijn. En de mensen kregen waar voor hun geld (entree slechts 5,- EUR). Bleistifft pompte de zaal op en vanaf daar ging het non-stop los. Na het optreden werd het dringen achter de draaitafels, want Larry Lancer & Mack Arony van Bleistifft draaiden mee met Burt & Kostas. 4 man, die roterend de meest vreemde platen draaien.

De avond was kort gezegd zeer geslaagd. En dat vond Bitterzoet ook. Daarom is er op
5 oktober wederom een TRASH avond in Bitterzoet.

De line-up bestaat dit keer wederom uit 3 dj's en 1 live act; achter de draaitafels staan (na het succes van de vorige keer) Burt Steel, Tron Javolta en Pim Warnars (aangezien hij de vorige keer niet komen). Daarnaast is er nog een optreden van de live act DPI (Direct Positive Influence). In korte tijd zijn zij op vele feestjes te zien. Zij maken op Trash hun Amsterdamse debuut.

TRASH 2 IMPRESS ! De vorige keer hebben we er niet echt opgelet, maar de spreuk gaat vanaf nu zeker gelden. Na het verschijnen van Kostas Hom in een schitterend wit matrozenpak en diverse andere fraai uitgedoste bezoekers, kunnen we niet anders dan vanaf nu op ‘trashy’ kleding gaan controleren. Dress Trash (to impress) !

SMS herinnering
Indien je GRATIS via SMS herinnerd wilt worden aan deze avond, stuur dan je gsm nummer naar info@trashclub.nl en enkele dagen voorafgaand aan het event, ontvang je een GRATIS SMS herinnering.

Doelstelling
Het doel is simpel, een leuke avond neerzetten voor mensen die niet voor de kwantiteit van een feest gaan, maar voor de kwaliteit. En ook met maar 5,- EUR entree is dit heel goed mogelijk.

Supported by
- Rub.ber Bookings
- Dance-Guide.com

Praktische info
Locatie | Bitterzoet (Spuistraat 2), Amsterdam
Tijd | 21:00 – 03:00
Line-up |
Burt Steel
Tron Javolta
DPI (live)
Pim Warnars
Entree | 5,- EUR (doorsale only)
Meer info | http://www.trashclub.nl

Comments

  • Goedie

    Goedie

    8 September 2003

    Lijkt me een ideale zondagavond invulling, toch eens even kijken of ik kan. Zal dan wel een druk weekend worden samen Symmetrixx en Extrema Forward :P

Comments are closed