De Club Las Palmas in Rotterdam bestaat binnenkort 1 jaar en dat willen ze vieren ook. Aankomende 2 weekeinden staan helemaal in het teken van dit jubileum. Op 30 augustus komt Gene Farris uit Chicago langs en een week later op 6 september niemand minder dan Dj Sneak!

Zaterdag 7 september 2002 ging Club Las Palmas officieel open voor het publiek. Nu, een jaar later, is Las Palmas niet meer weg te denken uit het Rotterdamse nachtleven. Maar niet alleen het Rotterdamse publiek weet de club op de Kop van Zuid te vinden. Ook van (ver) buiten de regio komen de bezoekers naar Las Palmas.

Heel dance-minded Nederland heeft het afgelopen jaar kennis kunnen maken met een trendy club, heel veel avonden met een ongedwongen sfeer, unieke lichteffecten, fantastische vj-kunsten en een grote diversiteit aan dj's en mc's zoals Victor Coral, Marysol, Natarcia, Jeroenski, Dame, Ramon, Nova, Lex Empress, P-Pholl en natuurlijk de residents Dwin en Edwin Bazen. Verder deden ook externe organisaties van zich spreken in Las Palmas. Extrema, Xcess, Hed Kandi, Latin Lounge en Verse Geesten waren goed voor een uitverkocht huis.

Om het 1 jarig bestaan goed te vieren pakt Club Las Palmas de komende twee weekenden flink uit. Op zaterdag 30 augustus is er, in samenwerking met Ballantine's, een editie van "Go Play". Op deze avond introduceert Las Palmas een nieuw gezicht dat maandelijks terug zal keren; DJ Jeroenski. Naast hem twee grootheden, zowel letterlijk als figuurlijk; Benny Rodrigues en de boomlange, uit Chicago afkomstige, house-legende Gene Farris.

Op zaterdag 6 september zal Club Las Palmas het 1 jarig bestaan op spectaculaire wijze vieren. Een avond met bekende gezichten achter de draaitafels, zoals Victor Coral, Dwin en Edwin Bazen. Om de feestvreugde tot een ongekend hoogtepunt te brengen laat Las Palmas voor deze bijzondere avond DJ Sneak uit Chicago overkomen. Met zijn eigen groovy Chicago-sounds zal hij Club Las Palmas op haar grondvesten laten trillen. Vocale en visuele ondersteuning zijn er van MC Nova en VJ MacMotion.

Voor meer informatie kan je terecht op www.club-laspalmas.nl