seduxion

Oftewel de hoofdgedachte van het feest SeduXion. Dit feest zal plaatsvinden in Clause Partyworld op slechts 10 minuten lopen van het Floriade terrein en dus makkelijk te bereiken als je op 23 augustus na Mysteryland nog wil verder feesten.

Sowieso komt elk mens wel eens in verleidelijke situaties terecht, en dan is het altijd maar de vraag of men de verleiding kan weerstaan of niet. SeduXion zal het publiek er toe verleiden om na Mysteryland verder te komen feesten op een hele mooie en bijzonder verleidelijke locatie.

Op slechts 10 minuten loopafstand van het Floriade terrein zal er een uniek en spetterend feest plaats gaan vinden in Claus Partyworld te Hoofddorp.
Het feest zal zich gaan afspelen in 3 verschillende zalen en in elke zaal zal een andere muziekstijl vertegenwoordigt zijn. In zaal 1 zal het publiek kunnen genieten van heerlijke uplifting Club en Club/Trance, in zaal 2 voert Trance de boventoon en in zaal 3 zullen zomerse Groovy, Soulfull, Tribal en Techhouse klanken het publiek in vervoering brengen. De inrichting is prachtig en past perfect bij de wensen van deze tijd.

De wheels of steel zullen in handen zijn van G-spott, Jochen, Robert Feelgood, Joop, Lester Claassens, José en Mark van Dale. Zij zullen het publiek trakteren op hun altijd explosieve sets! Dit alles zal begeleidt worden door leuk en origineel entertainment.

Kan je de verleiding nog weerstaan om niet te komen….?

Praktische info
Datum: zaterdag 23 augustus 2003
Tijd: Open van 21.00 tot 05.00
Prijzen: Entree voorverkoop €17,50
Entree deur €20,-
VIP kaarten €30,-