AMPlified - the matrix

Aankomende zaterdag 26 juli vind de eerste editie van Tha Matrix plaats in de Ministry of Dance. Gerucht gaat dat er een 4e area bijkomt alleen zal die area zich op een externe locatie bevinden aangezien Ministry of dance maar 3 area's telt.

Rotterdam - "Volgens onbevestigde berichten uit betrouwbare bronnen is er zaterdag 26 Juli a.s. bij Tha Matrix daadwerkelijk een Secret cell, oftewel, 4e area." Tha Matrix is de Zomercarnavals Afterparty (in Ministry of Dance) van de organisatie AMPlified. Ministry of Dance telt echter slechts 3 Area’s.

Er schijnt een geheime "gratis doorgang" te zijn naar een externe locatie speciaal voor de liefhebbers van Salsa., Bachata & Meringue te zijn" Geruchten spreken verder van een wachtwoord (dat zou zijn:"een nachtje Salsa in een tropisch paradijs") om toegang hiernaartoe te verkrijgen. Het commentaar van de AMPlified-organisatie verschaft weinig duidelijkheid en zorgt zelfs voor nog meer vraagtekens. "…'bij Tha Matrix gaat het niet om het aantal cellen of area's, maar meer om de "verschillende zones, waarin de alle zintuigen weer anders worden.geprikkeld…" aldus een AMPlified host, die onbekend wenste te blijven. Uit onderzoek blijken er in Rotterdam op de desbetreffende avond meerdere 'Salsa feesten' te worden gehouden…. Waaronder in Tropicana.