Aanstaande zaterdag 19 juli is het weer tijd voor een avondje Connected in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Op deze avond staan niemand minder dan Benny Rodrigues, Richard en Timst'r op het programma om achter de draaitafels plaats te nemen.

19 Juli 2003
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
CONNECTED…
Entree is euro 12,50.
Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen uiteraard euro 10,-.
Open 00.00 - 05.30

Club Risk Connected…

Zaterdag 19 Juli leggen Benny Rodrigues, Richard en Timst'r de muzikale link tussen Amsterdam, Rotterdam en Utrecht in de Winkel van Sinkel.

Met Connected. probeert Club Risk elke 3e zaterdag van de maand de muzikale diversen van minimaal 3 Nederlandse steden (waaronder Utrecht) op elkaar af te stemmen, zodat de bezoekers op een breder vlak een muzikale avond kunnen beleven. Namens Utrecht zijn afgelopen periode o.a. Svendex, Leonardo en Nuno dos Santos aangetreden, de diverse steden werden vertegenwoordigd namens o.a. Dimitri (Amsterdam), Remy (Den Haag) en Pat Cue (Keulen/Duitsland).

Benny Rodrigues (Rotterdam) is een van de favorieten van Club Risk/Winkel van Sinkel en daarbuiten. Bekend om zijn rauwe, pompende en energieke stijl van draaien is hij binnen no time uitgegroeid tot een van de populairste DJ's van het moment. Richard (Utrecht/Amsterdam)weet keer op keer op een eigenwijze energieke manier de bezoekers van de Winkel van Sinkel op de juiste manier te bespelen met zijn Slamming FunkyTechno en TechHouse. Timst'r (Amsterdam) heeft een voorliefde voor "soulful house" maar door zijn diversiteit komen ook invloeden van Latin Grooves en vleugjes TechHouse langs. Mede hierdoor is Timst'r regelmatig te horen op grote festivals en kleinere Clubs.