xs2

Nog meer nieuws van het Club XS2 front. De organisatie heeft onlangs nieuwe residents aangetrokken in de vorm van Erick E en Jeroenski. De labeleigenaar van OneStar Recordings wordt een maandelijkse resident dj in de club in Den Haag.

CLUB XS2 blijft verassen! Na de opening eind januari werden de bezoekers al getrakteerd op een imposante programmering van overwegend Realhouse, Groove en Funk. Verschillende grote namen als LAIDBACK LUKE, IAN '45' CARREY, BENNY RODRIGUES en LUCIEN FOORT hebben al eens of meerdere malen plaatsgenomen achter de draaitafels in deze intieme en stijlvolle club. Met veel trots kan de organisatie nu melden dat niemand minder dan ERICK E en JEROENSKI zijn toegevoegd als residents van deze Haagse club.

Naast de reeds bekende resident dj's IAN '45' CARREY, JANI en N-TONY zal de welbekende ERICK E iedere maand CLUB XS2 aandoen voor een exclusieve dj set. Ook JEROENSI was al een graag geziene dj en zal nu ook met grote regelmaat terugkeren in CLUB XS2 te Den Haag!

Erick E
Erick is in de Nederlandse clubscene een zeer bekende dj. Al bijna 20 jaar geleden begon hij zijn indrukwekkende dj carrière welke hem leidde naar verschillende residencies in Now&Wow, More, Club Stalker, Winkel van Sinkel and Club EVE waar hij grootheden als David Morales, Deep Dish, Junior Sanchez, Yousef, Phats & Small en Felix da Housecat heeft uitgenodigd.
Ook als producer staat Erick E zijn mannetje. De track 'this category' die hij samen met Matthew Dekay heeft geproduceerd en is uitgebracht op zijn eigen label OneStar Recordings staat op de Essential Mix cd van Sander Kleinenberg.
Als je denkt dat het niet beter kan, zal Erick E telkens weer het tegendeel bewijzen wat hem de waardering heeft gebracht van CLUB XS2 in de vorm van een maandelijkse residentie!

Jeroenski
Jeroenski, een van Nederlands grootste talenten heeft zich al in 's werelds grootste club in Ibiza, Privilege en de beste clubs in Nederland kunnen bewijzen. Zijn eigen label Pitch records loopt erg goed en brengt naast zijn eigen producties ondermeer producties uit van Roog and Greg (Hardsoul) en Alex van Alff. Samen met de houselegende Rob Boskamp host hij de Clubclassics feesten welke tevens te verkrijgen is op CD!
Zijn Funky sound doet het in CLUB XS2 altijd enorm goed, resulterend in deze residentie.