xs2

Het officiële begin van de zomer wordt ook in Den Haag goed gevierd. Club XS2 heeft voor deze avond namelijk Laidback Luke, Mason en Carte Blanche uitgenodigd voor het feest Summer Event dat op deze avond gehouden wordt.

De zomer staat symbool voor heerlijk weer, blije mensen en veel zomerse activiteiten. Alhoewel je het idee hebt dat de zomer al weer een tijdje bezig is, zal komende zaterdag, 21 juni de officiële start zijn. Dit alles zorgt bij veel mensen voor een lekker gevoel en dat moet gevierd worden!

Het feest
Deze langste dag van het jaar zal niet aan je voorbij gaan, want CLUB XS2 pakt het zaterdag groots aan met het Summer Event! Voor deze gelegenheid zullen Laidback Luke, Mason en Carte Blanche de zomerse klanken van XS2 laten horen!

Summer Event
Zaterdag 21 juni
Open: 23.00 uur
Entree: € 10,- (tot 0.00 uur gratis entree)

Laidback Luke
Laidback Luke kent de laatste jaren een geweldige ontwikkeling. Deze talentvolle dj en producer begon met de stevige sound van Techno waar hij op evenementen als Awakenings zeer populair was. In de loop der tijd heeft hij zich richting House ontwikkeld en is tegenwoordig met zijn Banging House niet meer weg te denken bij evenementen als FFWD Dance Parade, ON (residencie) en Dance Valley. Zijn populariteit heeft hem begin dit jaar de Gouden Kabouter Award opgeleverd voor beste Nederlandse dj, onder andere Tiësto achter zich latend.
Na een korte tussenperiode worden zijn producties weer internationaal volop gedraaid wat hem ondermeer deze zomer een optreden brengt in mega club Space in Ibiza. Luke heeft de eer om als eerste Nederlandse dj de energieke nacht af te sluiten! Ook de track “Celebrate” die hij samen met House Grootheid Junior Sanchez heeft gemaakt is een enorm succes. Nationaal zal zijn laatste productie die binnenkort gereleased gaat worden ongetwijfeld dè zomerhit worden van 2003!

Luke zal zaterdag laten zien wat hij waard is met Mason en Carte Blanche aan zijn zijde.
Kaarten zullen alleen aan de deur verkrijgbaar zijn.