music people

Nu het de laatste tijd zo goed weer is schieten de beachparty's als paddestoelen uit de grond. Vooral in de kustregiones is het de laatste tijd flink feest. Zo is er aankomende vrijdag een beachparty van de organisatie Sound Architecture op het Noorderstrand met niemand minder dan Cristian Varela!

Na het grote succes van afgelopen jaar komt Sound Architecture weer met een midzomernachtspecial waar de vonken vanaf springen.

Op het buitenpodium zal house, tech-house en Detroit gedraaid worden door een wel zeer pikante combi van nationale en internationale deejays.

Spanjaard Cristian Varela staat te boek als technotopper, maar heeft voor de gelegenheid zijn tas met house meegenomen. Asad Rizvi beter bekend van zijn producties op labels als Wrong doings en Reverberations en zijn Silverlining Album. Asad heeft thuis in Engeland menige prijs in de wacht gesleept, als producer en als dj. en furore gemaakt met zijn naadloze set's op BBC One. Nu is het de beurt aan Nederland om zijn muziek te mogen beluisteren. Nederlandse Detroit trots Joris Voorn is tevens van de partij en trakteert de midzomernacht music people op een dj set van formaat. Jay Samuel host samen met huismus Joachim ON @ Off Corso. Beiden zijn van de partij en staan klaar om Scheveningen de pan uit te rocken.

Binnen wordt het wat rustiger, met een mix van soul, deep-house en clickschranz. Naast Phil Peoples, bekend van isle of MTV, zal Ronny Hammond - U weet wel, van ID&T Radio - present staan. Verder heeft Music People nog Sandeep van Club Risk en Aron Friedman, resident van Mono en Traffic, voor u in petto. Onder het genot van een versnapering of twee kunt u hen beluisteren, of eventueel een dansje wagen.

Genoeg reden om dit weekend naar Scheveningen af te zakken, come rain, come shine. En als we Erwin Kroll mogen geloven, wordt het dat laatste…

Sound Architecture

presents MUSIC PEOPLE.

FRIDAY JUNE 20th 2003

Location : MECCA Strandpaviljoen. Noorderstrand. Zwarte Pad 65. Scheveningen.
www.meccastrandpaviljoen.nl

Tickets: 12 Euro, only at the gate.