hey dj

Zoals we al eerder vermeldden was de stichting popmuziek Limburg op zoek naar nieuw dj talent. De wedstrijd is zo'n succes dat er waarschijnlijk nog een extra voorronde komt. In die voorrondes strijden alle talenten trouwens voor een optreden op Lovefields.

De inschrijftermijn is alweer een tijdje gestart en de inzendingen stromen vanaf die tijd binnen. Niet alleen in Limburg is de interesse groot voor de Limburgse DJ-wedstrijd HEY DJ!, georganiseerd door Stichting Popmuziek Limburg (SPL), maar ook vanuit het Noorden en België komen volop reacties binnen! Stichting Popmuziek Limburg richt zich met HEY DJ! alleen op DJ's uit het Zuiden des lands. DJ's buiten de Nederlands Limburgse grens moeten dus helaas teleurgesteld worden….

Stichting Popmuziek Limburg streeft ernaar om met HEY DJ! de Limburgse DJ's en Dance-organisaties in kaart brengen en ze de kans geven zich te profileren voor een groot publiek. Inmiddels staan al meer dan 40 DJ's ingeschreven en de kwaliteit van de demo's liegt er zeker niet om! Vanwege de (nu al) talloze inschrijvingen overweegt SPL zelfs om een extra voorronde in te voeren, zodat nog meer DJ’s de kans krijgen om de hoofdprijs, een optreden op Lovefields, in de wacht te slepen.
Ook Dance gerelateerde organisaties zoals platenzaak Psycho in Heerlen, De DJ-school in Ransdaal, Red Bull, Buro Pinkpop, Extrema, De Limburg Love Parade en Mojo Concerts zien het nut van HEY DJ! in en willen dan ook ieder een steentje bijdragen aan het project. Met nog 4 maanden te gaan tot de eerste voorronde, zaterdag 11 oktober in d'n Hiemel Maastricht, heeft SPL nu al laten zien dat er ook daadwerkelijk behoefte is aan een DJ-wedstrijd in Limburg.

Geïnteresseerde Limburgse DJ's kunnen zich nog t/m 14 augustus 2003 inschrijven via www.spl.nl/content/heydj.htm, òf bellen met 0475-56 30 70 (Centrum voor Amateurkunsten)
Inschrijfformulieren zijn ook te vinden in platenzaken, podia, muziekzaken, discotheken en cafés door heel Limburg.