De tweede editie van Invited is inmiddels alweer uitverkocht. Dit nieuwe concept van Dj Tiësto dat in de Panama wordt gehouden beleefd op 17 april zijn tweede editie. Net zoals vorige keer was het weer mogelijk om vantevoren te eten in het restaurant, maar zoals eerder gezegd is alles dus weer uitverkocht. Voor de mensen die deze keer er niet bij konden zijn is er een herkansing op 19 juni, wanneer de derde editie plaatsvindt.

Na het grote succes van de eerste editie van 'Invited by Tiësto', belooft deel twee op 17 april aanstaande ook een uniek spektakel te worden. Alle 150 beschikbare plaatsen in het restaurant waren al een week geleden gereserveerd, en sinds gisteren is het ook niet meer mogelijk om een ticket te bemachtigen voor het exclusieve optreden van Tiësto. De avond begint om 21:00 uur en we willen onze gasten nadrukkelijk adviseren vroeg aanwezig te zijn, want je mag niets missen van deze bijzondere show!

Voor degenen die geen tickets hebben: niet getreurd! De derde editie van 'Invited' vindt plaats op 19 juni 2003. Meer informatie hierover volgt snel. Mensen die zich hebben ingeschreven als 'Member' op de Invited website, zullen als eerste op de hoogte gebracht worden omtrent de ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de startdatum van de voorverkoop.