Eau Dance Theatre logo

Op de wekelijkse S«O»S avond die in de «O» in Den Haag wordt gehouden zullen aankomende zaterdag niemand minder dan Armin van Buuren en Lemon 8 gaan draaien. Deze 2 bekende dj's zullen samen met Barry de avond vullen.

S«O»S (12-04-2003)

Zaterdag 12 april zullen 2 Nederlandse toppers «O» Dance Theatre op haar grondvesten laten trillen: Armin van Buuren en Lemon8.
Armin van Buuren is de komende maanden in o.a. Amerika, Canada en Engeland te vinden, maar ook in studio hier in Nederland. Hier legt Armin namelijk de laatste hand aan zijn langverwachte, eerste solo album. Deze zal binnenkort in de winkel liggen.
Ook Lemon8 is bezig met een interessant project. Samen met o.a. Joost van Bellen, Laidback Luke en Steve Rachmad bewerkt hij het klassieke stuk "Mattheus Passion" van Sebastian Bach tot een nieuw, eigentijds versie. Ieder afzonderlijk lieten ze hun
karakteristieke talenten en ideeën los op het meesterwerk. Het resultaat van Mattheus Passion - The Remix is 17 april te zien en horen in De Melkweg, Amsterdam.

NEXT WEEK: FRESH FM PRE SUMMER PARTY (18-04-2003)

Op vrijdag 18 april (Goede Vrijdag) organiseert Fresh FM de Pre Summer Party! De hele avond/nacht draaien bekende Fresh FM DJs in zaal 1 en 2 van «O» Dance Theatre. Jeroenski, DJ Chard, Erwin van der Bliek, Eel!, Jeff Floor, Peter van Leeuwen, Gizmo en Norman staan in zaal 1. In zaal 2 zullen Gijs Alkemade, Eelco Wijninga en de I Venti Crew je op de dansvloer houden.
Er worden maar liefst 2200 kaarten verloot door Fresh FM! Je maakt kans op deze kaarten door dagelijks je radio af te stemmen op Fresh FM (102 FM) en op het juiste moment te SMS-en naar Fresh FM. Ook is er bijna dagelijks een VIP-arrangement te winnen. Je wordt dan tussen 23.00 en 0.00 uur opgehaald met een limousine en naar «O» Dance Theatre gebracht. Daar maak je ook nog kans op een geheel verzorgde reis naar Parijs.

NEXT WEEK: S«O»S (19-04-2003)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOUND OF SATURDAY

featuring

TOM HARDING (U.K)
NICK DC (Winner «O» Trophy 2001)

doors open: 23.00 - 5.00
Wij geven hier ook kaarten voor weg, voor meer informatie kijk rechts op de hoofdpagina.