Don Diablo

Deze reizende ster in Nederland maar ook in het buitenland maakt de laatste tijd heel wat ontwikkelingen door en heeft dus ook heel veel op het programma staan. Daarom hier het laatste nieuws omtrent Don Diablo

Heb je Don Diablo's spectaculaire set gemist op 'Dancevalley in Miami'? Geen nood, deze zaterdag kun je Neerlands nieuwste superster DJ wederom live aanschouwen op Impulz (Den Bosch), niet alleen op het feest zelf, maar dit keer ook via internet. Op http://www.impulz.nl zal van 00:15 tot 01:30 een livestream te zien en te horen zijn van Don's set, dus als je geen tickets hebt, hoef je toch niets te missen! Daarnaast zal Don ook van 19:00 tot 20:00 op Radio 3FM (Dier op 3) te horen zijn. Hij zal daar een live set van een uur ten gehore brengen evenals een prijzenpakket weggeven. Tevens zal Don Diablo in april als resident te aanschouwen zijn tijdens de terugkeer van Kremlin http://www.kremlin.nl in de Nederlandse dance scene. Tijdens het 2 Days of Kaos evenement draait hij samen met Tiësto, Sister Bliss (Faithless), Rui da Silva, James Holden, Matthew DeKay en vele anderen.

Ook met de producer Don Diablo gaat het erg goed. Van zijn nieuwe single op ID&T music, 'Anarchy', worden momenteel promo's gedrukt en het beloofd wederom een klapper van jewelste te worden! Daarnaast heeft Don onlangs ook een single geproduceerd met Oliver Klitzing, bekend van projecten als 'Reeloop' (Fucking Society) en 'Kaylab'. Diablo & Klitzing -'Take Control', zal midden april verschijnen op het populaire Headline label (Duitsland) en krijgt nu al support van diverse toppers in de scene.