De website van dj Fausto heeft een totale restyling ondergaan. Deze dj die ook op het aankomende koninginnenachtevent I Love Hardhouse draait heeft deze gelanceerd samen met z'n onlangs verschenen cd.

Na een totale restyling weet de nieuwe DJ Fausto website (http://www.djfausto.nl) stijl en functionaliteit te combineren in een schitterend klaverblad ontwerp. Duik er eens in en je vind alles wat je wilt weten over misschien wel de meest rockende hard dance dj van Nederland op dit moment.

De nieuwe site, samen met zijn onlangs gelanceerde CD ‘DJ Fausto’ (in de ‘High Quality Hard Dance’ serie), geven duidelijk de plaats weer die Fausto inmiddels binnen de scene heeft weten te veroveren. Een plaats die is verdiend met jaren hard werken van zijn kant.
De ‘look and feel’ van de vernieuwde site weerspiegelt duidelijk de hoge standaard waar Fausto altijd naar streeft. Op een prettige neutrale achtergrond vormt een enorm geanimeerd klaverblad je centrale navigatiepunt. Vandaar uit kun je de verschillende hoofdstukken van de site bekijken: When, What, Where en Who.
Via de ‘Who’ sectie ontdek je waar de man achter de DJ vandaan komt. Het ‘Where’ gedeelte highlights de verschillende kwalitatieve dance events waar hij regelmatig achter de decks staat, terwijl je in het ‘When’ hoofdstuk kunt vinden wanneer dat is of zelfs was. Op zijn playlist vind je data die zo ver terug liggen als 1990!
Natuurlijk heeft hij ook een guestbook op zijn site geïnstalleerd, waar zijn toegewijde fans met hem in contact kunnen blijven. Je bereikt het via het enig overgebleven klaverblad: ‘What’.

Djfausto.nl ontdekken is als Hard Dance ontdekken: als je er eenmaal in zit wil je alleen maar verder. Gelukkig biedt de site daar ook alle ruimte voor, en Fausto belooft ook de site te blijven vernieuwen en uitbreiden in toekomstige edities. Dus start die browser op en bookmark deze man! En als je dan toch bezig bent, pak je agenda en noteer 29 april! Dan draait Fausto op I Love Hardhouse in de 020, te Amsterdam. Een feest dat niet gemist mag worden.