Eau Dance Theatre logo

Dit weekend vindt er de José exclusive plaats in de «O» in Den Haag. José zal een set van maar liefst 6 uur draaien. In Arnhem vindt er dit weekend een editie van Baszline plaats met o.a. Promo.

JOSÉ EXCLUSIVO (29-03-2003)

«O» Dance Theatre maakt zich op voor een set van maar liefst 6 uur (!!) van niemand minder dan DJ José. Jos was afgelopen weekend jarig en dat werd groots gevierd in de Lexion en we kunnen je melden dat dat een erg gezellig feestje is geweest! Door de jaren heen draaide José in vele clubs en op diverse parties in binnen- en buitenland. In de zomer is José te vinden achter de draaitafels op het Scheveningse strand en op de stranden van Alanya, Ibiza, Corfu en vele anderen. Aanstaande zaterdag belooft een 'night to remember' te worden met José exclusief achter de decks. De afterparty zal van 05.00 uur tot 08.00 duren.

HARDHOUSE MANIA (04-04-2003)

Hardhouse viert momenteel hoogtij in de Nederlandse clubscene. Nog nooit was deze muziekstijl zo populair. Ook «O» Dance Theatre heeft al enkele hardhouse grootheden in de DJ booth mogen verwelkomen. Deze editie van Hardhouse Mania is het de beurt aan HQ-resident JP en DJ Paradox. JP is gedurende het hele jaar te zien in clubs (o.a. De Melkweg Amsterdam, waar maandelijks HQ plaatsvindt) en op vele parties zoals Impulz en Dancevalley. Ook is hij eigenaar van de populaire platenzaak Groove Connection. Deze zaak is meerdere malen in de prijzen gevallen: als beste platenzaak algemeen en 'best recordstore of the nineties'.

APRIL PREVIEW

«O» Dance Theatre heeft weer top DJs staan in de maand april. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten staan hieronder de line-ups voor de eerste twee
weekenden van april. Voor de volledige agenda, kijk op

April @ «O» Dance Theatre Den Haag:

04-04: Hardhouse Mania - JP//Paradox
05-04: S«O»S - Cor Fijneman//Silvio Ecomo//Peter van Leeuwen
12-04: S«O»S - Armin van Buuren//Lemon 8//Barry

BASZLINE @ «O» Dance Theatre Arnhem (29-03-2003)

Promo
Evil Activities
Ludi
Panic
MC JOE

Presale tickets cost €10,- and are available at:
Ultimate Records, Walstraat, Arnhem
Powerhouse, Hezelstraat, Nijmegen