beyond adventures club risk

Aankomend weekend is Billy Nasty met zijn nieuwe "Electrix"-tour te gast in de Winkel van Sinkel. Hij zal daar draaien met DJ Orson en Scape One en een Live optreden van Transparent Sound. Bij Beyond Adventures zal deze maand dus Techno en Electro te horen zijn!

Billy Nasty, wellicht een van de bekendste namen in de Techno scene lanceerde in 2000 (naast het al bestaande "Tortured Records") het electro georiënteerde "Electrix Label". Hiermee maakte Billy een link tussen techno (de muziekstroming die tot in de lengte der dagen gevierd zal blijven) en electro, dat aan de basis stond van Techno en sinds kort weer in de belangstelling staat. Als voorvechter van deze muziekstroom in Engeland wist hij vooraanstaande technoproducers zoals The Advent, Cari Lekebush en recentelijk Scape One te stimuleren om ook Electro/techno muziek te produceren voor dit label.. Het bijbehorende succes moge duidelijk zijn.

Om het label en de producties meer bekendheid te geven bij het grote publiek is de "Electrix"-tour van start gegaan. Tijdens deze tour doen ze op zaterdag 29 maart a.s. de Winkel van Sinkel aan tijdens Club Risk's "BEYOND ADVENTURES".

BEYOND ADVENTURES wordt elke laatste zaterdag van de maand georganiseerd.

De muziekstroming op deze avonden is (u raadt het al) Techno/Electro.

Gezien het gigantische succes van Billy Nasty's laatste bezoek bij Club Risk in de Winkel van Sinkel (Michel de Hey versus Billy Nasty) en de waardering die Billy Nasty voor deze organisatie kan opbrengen was dit eigenlijk een logisch gevolg.

Naast Billy Nasty zullen op deze avond DJ Orson en Scape One draaien. Met een Live optreden van Transparent Sound wordt het publiek een avondvullend programma voorgeschoteld door deze "forefighters of the UK Techno/Electro sound"!