De Gelderlander van 19 maart j.l. meldt dat de subsidie voor Doornroosje wordt verhoogd. Zeker is dat allerminst. De subsidieverhoging is een voorstel van het college van B&W. Uiteindelijk beslist de gemeenteraad over de toekomst van Doornroosje.

De voorgenomen subsidieverhoging is weliswaar mooi, maar zoals de krant citeert: “Het is te veel voor een vrijwilligersorganisatie en te weinig om het goed te doen”.

De PvdA-fractie van de gemeente Nijmegen heeft nu het tegenvoorstel ingediend om Poppodium Doornroosje zo spoedig mogelijk te sluiten. Woensdag 2 april bespreekt de commissie Stedelijke Samenleving dit voorstel tijdens een openbare vergadering.

De aanwezigheid van toeschouwers op de publieke tribune is voor de politici een indicatie of een onderwerp leeft in de samenleving. Het is daarom van doorslaggevende betekenis dat hier veel mensen aanwezig zijn. En dan bedoelen we heel veel…

Wil je ook in de toekomst naar Doornroosje blijven gaan? Kom dan op 2 april naar het gemeentehuis in Nijmegen. En neem je vrienden mee.

Dit soort vergaderingen begint doorgaans om 19.30 uur (nadere informatie volgt). Het plan is daarom 19.15 uur te verzamelen bij de hoofdingang.

Stuur deze e-mail a.u.b. door naar mede-sympathisanten. Voor reacties is er een forum op onze website www.doornroosje.nl, kijk onderaan iedere pagina bij “Nieuws”, daar vindt je de link naar het forum.