Aankomend weekend is er weer veel te doen in de Off Corso in Rotterdam. Op vrijdag vindt er een expositie plaats in combinatie met het evenement GERS. Op Zaterdag weer de gebruikelijke avond ON en op zondag is er plaats voor de pvda provinciale staten tournee.

Gouden Kabouter Awards 2003

Op 17 maart is het weer zover, in Paradiso worden de Gouden Kabouter Awards uitgereikt! Deze zogenaamde Oscars van de uitgaansscène zijn een gewild goed in clubbend Nederland. En jij wilt toch ook dat je favoriete club Off_Corso een Gouden Kabouter Award wint? Dus, help ons allemaal mee en stem bij beste club op Off_Corso! En natuurlijk bij de beste clubnight op de onvolprezen ON night, die iedere zaterdagavond in de Corso door Silly Symphonies en Sound Architecture wordt neergezet. Je kunt als je stemt vrijkaarten winnen voor de uitreiking van de Awards. Voor 12 maart 2003 moet je stem binnen zijn. Dank, Dank!
http://www.djfanclub.nl


Opening expositie Karen Rosetzsky & GERS | vrijdag 7 maart | 23.00 uur | 10 euro

De Deense Karen Rosetzsky werd in 1977 in Kopenhagen geboren. Zij heeft daar een opleiding tot fotograaf gevolgd aan de Commercial Photography School. Voor deze opleiding en ook tijdens, was zij werkzaam bij de prestigieuze Schiller Photostudio's in Kopenhagen. In 2000 is Karen naar Nederland verhuist en heeft zij zich in Rotterdam gevestigd als freelance fotograaf. Haar werk focust zich met name op fashion en muziek gerelateerde beelden. Zo heeft zij inmiddels Birgit en Kane in mooie foto reportages vastgelegd. Haar werk hangt deze maand in de lounge van Off_Corso en is tijdens GERS voor het eerst te bekijken.
http://www.rosetzsky.com

Wel eens gehoord van Sgt. Paul & Leroy Starr? Chezz & Deep Diggin' ? Nee…, dan komt daar nu verandering in. Deze mannen zullen met hun gedresseerde draaitafels halsbrekende toeren uit gaan halen op ijzingwekkende hoogtes. Eenmaal gezien en gehoord, zult u deze namen niet meer vergeten want zij zijn onderdeel van het eclectische circus Gers!
Jawel dames en heren, u leest het goed. Trek de dompteurlaarzen maar aan en haal de zweep weer uit de kast, want het is weer zover! Het eclectische circus Gers komt naar Rotterdam. Verwacht het verwachte zoals flik flaks van Spreekstalmeister D, crackers van Polly, suikerspinnen, popcorn, clowneske capriolen, springkussens, jongleurs, kortom het hele geijkte rijtje, maar geef toe, het is leuk! Komt dus allen tegaar om dit spektakel met eigen ogen mee te maken, want dan bent u pas echt Gers! En denkt u, ik durf niet, doet u dan mee aan de enige echte vrijkaartjes wedstrijd. Handen aan de knop en uw naam mailen naar communicatie@off-corso.nl. De leukste circus acts krijgen twee vrijkaarten.

Opgeven voor de echt GERSE mailinglist: info@floorfillers.nl

ON | zaterdag 8 maart | 23.00 uur | 12 euro

Sebastian Devaud, aka AGORIA, is de laatste ontdekking in een lange reeks van getalenteerde artiesten van de nog steeds levendige Franse electronische scène. Beïnvloed door Jazz en Detroit techno, startte Agoria zijn DJ carrière met een hectisch schema waarbij hij in vele internationaal gerenommeerde clubs naast de grote DJ namen heeft staan draaien. Jeff Mills, DJ Hell, Kevin Saunderson, Carl Craig, Joey Beltram en Ritchie Hawtin, om er zo een paar op te noemen. Agoria is een belangrijke speler in de Europese techno scène geworden, en vanavond kun je in Off_Corso kennis maken met deze dj.
Naast Agoria staan JAMIE ANDERSON en JAY SAMUEL in de main hall. De visuals zijn van MOODSCAPING.
In de lounge van Off_Corso presenteert STARRING het Love2party DJ team met SANDEEP en LITTLE TIM.
http://www.clubon.nl


PvdA op provinciale staten toernee | zondag 9 maart | 16.30 uur | gratis

Wouter Bos en Marnix Norder (PvdA-lijsttrekker Provinciale Statenverkiezingen) gaan in gesprek over actuele politiek (kabinetsformatie en Irak) en over Zuid-Hollandse onderwerpen. Aanvang 16.45 uur, het duurt tot 18.30 uur.
http://www.pvda.nl