Zaterdag 15 maart is het weer tijd voor een back2back optreden van Benny Rodrigues & Laidback Luke. Dit maal vindt deze set plaats in de Lichtfabriek in Haarlem. Ook zullen ze allebei op deze avond nog afzonderlijke sets draaien.

Zaterdag 15 maart organiseert de DJ Club weer een Danceparty in de Lichtfabriek te Haarlem. Voor deze aflevering heeft de organisatie twee Nederlandse grootheden weten te contracteren: Bennie Rodrigues en Laidback Luke. Onderdeel van deze avond is een back-to-back set waarin deze 2 top-dj's elkaar in een zgn. DJ Battle tot nog grotere hoogte zullen opzwepen.

Bennie Rodrigues heeft snel naam gemaakt in de dancescene. De Rotterdamse dj weet wekelijks discotheek Now & Wow op zijn kop te zetten. Daarnaast draait hij regelmatig in toonaangevende clubs als Chemistry en Ministry of Sound. In 2001 was Bennie Rodrigues genomineerd voor de titel 'grootste doorbraak' voor de LSDA Awards.

Laidback Luke is op zijn 26ste al een veteraan te noemen. Hij geniet grote ekendheid in binnen- en buitenland. Naast de meer dan 30 singles en twee albums die hj uitgebracht heeft, maakte Laidback Luke ook remixes voor onder meer Daft Punk. Volgens Muzik Magazine is hij de meest veelbelovende nieuwe producer van dit moment.

Kaarten voor deze editie van DJ Club in Haarlem kosten 13 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Plaatboef, Sounds en Key Records in Haarlem, de Music Store in IJmuiden en Molenaar Muziekhandel in Beverwijk. Kaarten zijn nu ook online te bestellen via www.djclubhaarlem.nl of www.tickettoday.nl. Reserveren via e-mail kan ook: info@formandfunction.nl. Meer informatie over de feesten is te vinden op www.djclubhaarlem.nl.

Form & Function organiseert regelmatig feesten in de Lichtfabriek. De DJ Club, een onderdeel van Form & Function, richt zich vooral op mensen die houden van groovy dancemuziek in een relaxte sfeer. De organisatie roept bezoekers op zich vooral 'partyminded' te kleden.