Eau Dance Theatre logo

Eerst is er aankomende vrijdag Hardhousemania met Don Diablo in de «O» in Den Haag en de dag daarna zal Tiësto langskomen voor een set tijdens Circus of Sounds. Wij zullen trouwens ook aanwezig zijn tijdens Tiësto, dus als je iemand met een camera ziet lopen, dan heb je grote kans dat wij het zijn.

CIRCUS OF SOUNDS (22-02-2003)
Saturday the 22nd of February at «O» Dance Theatre The Hague:

"Circus of Sounds"

Featuring the number one DJ in the world (voted by readers of the English "DJ Magazine"):

TIËSTO

And:
Johan Cyber
Barry
Peter van Leeuwen

Doors open at 23.00 hours. Tickets (€15,- ex. fee) are available nationwide at Ticketservice (151 bigger post-offices and the 33 GWK station offices) Tickets cost €18,50 at the door, especially for our members we have tickets at the door (€13,-).

HARDHOUSE MANIA (21-02-2003)
Don Diablo is al enige tijd actief in de hardstyle scene. Hier in Nederland heeft zijn carrière vooral het afgelopen jaar een groeispurt meegemaakt, maar in landen zoals Engeland, Duitsland en in een groot gedeelte van Azië is zijn populariteit al tot ongekende hoogtes gestegen. Het afgelopen jaar was hij in Nederland te zien op 4 Elements, Dance Valley en Impulz. Voor laatsgenoemde heeft Don ook een compilatie gemaakt getiteld "Impulz". Deze compilatie ligt momenteel in de winkels. Hierop staan onder andere Misja Helsloot, Umek en Reeloop. Vrijdag 21 februari zullen Don Diablo en Nick DC er voor zorgen dat deze editie van Hardhouse Mania wederom een waanzinnig feest wordt.

S«O»S Arnhem: TECHNOBOY (22-02-2003)
Zaterdag 22 februari presenteert «O» Dance Theatre Arnhem met grote trots de Italiaanse hardstyle legende Technoboy. Ook «O» resident Fabian zal plaatsnemen in de DJ Booth. Technoboy (Cristiano Giusberti) draait al sinds 1992. In Nederland was hij de afgelopen jaren onder andere te zien op Qlubtempo en Multigroove. In april staat hij tussen o.a. Pavo en Dana op Qlimax. Wie aan techno denkt bij de naam Technoboy heeft het mis. In thuisland Italië wordt hardstyle eenvoudigweg techno genoemd! LET OP: zaterdag aanstaande zal Technoboy vroeg in de avond draaien!

BOOGIE WONDER NIGHTS: Friday Night Fever(28-02-2003)
Van Michael Jackson tot Donna Summer, van Wham! tot KC and the Sunshine Band; tijdens Boogie Wonder Nights zijn ze allemaal te horen! Vrijdag 28 februari organiseert «O» Dance Theatre Den Haag een nieuwe editie van deze populaire dance classics avond. In de line-up vinden we DJs Dim, Ron McDonald en Peter van Leeuwen. Zij zullen de gaafste platen uit de jaren '70 en '80 draaien! Vrijdag 28 februari openen de deuren tot het Boogie Paleis zich om 22.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de Haagse Courant Bespreekbureau, Melody Maker en Rhythm Import en kosten in de voorverkoop €9,-. Aan de deur kosten kaarten €11,-.