Benny Rodrigues & Laidback Luke waren afgelopen jaar op een aantal feesten back 2 back aan het draaien. Binnenkort zullen ze dat weer doen en wel op het feest DJ-Club Haarlem. Dit feest wordt op zaterdag 15 maart gehouden in de Lichtfabriek in Haarlem

Een nieuwe editie van DJ-Club-Haarlem.
Een avond met Groovy Club en Funky House.
Met deze keer weer een bijzondere line-up met de 2 grootste dj-talenten van dit moment.
Benny Rodrigues is een geboren en getogen Rotterdammer en heeft inmiddels naam en faam gemaakt in de Nederlandse dj-scene. Benny weet wekelijks de Now & Wow crowd op zijn kop te zetten en daarnaast draait hij o.a. in clubs als Chemistry@Escape en Ministry of Sound.
In 2001 was hij genomineerd als Nederlands best opkomende dj voor de LSDA Awards.
Laidback Luke is op zijn 26e al een veteraan te noemen in de internationale dance community.
Buiten de al meer dan 30 kwalitatief goede 12-inches en de twee rocking albums die hij uitgebracht heeft, maakte hij ook fantastische remixes voor acts zoals Daft Punk. Volgens Muzik Magazine is hij de meest veelbelovende nieuwe producer.
Samen zijn Benny Rodrigues en Laidback Luke the hottest Dutch DJ-duo van dit moment en zullen ze zorgdragen voor een 5 uur durende set inclusief een back-to-back optreden.

De Lichtfabriek is de ideale locatie om een voor Haarlem kwalitatief hoogstaande uitgaansgelegen-
heid te creëren.
Op regelmatige basis wordt hier door Form & Function dansfeesten georganiseerd met vrolijke, warme, opzwepende en vocale dans muziek als basis.
Daarbij wordt natuurlijk weer gezorgd voor een mooi decor en verlichting maar zal er vooral samen met het publiek een unieke sfeer worden neergelegd.
De DJ-Club richt zich vooral op het party publiek die komen voor het feestje en de goede muziek. Dat is waar het uiteindelijk om te doen is. Kleed je daarbij vooral extra feestelijk.

Reserveren kan via: info@formandfunction.nl