Zaterdag 8 februari staat het feest Clubgroove op het programma. Tijdens deze avond zal niemand minder dan Erick E er draaien. Voor de rest hebben we nog nieuws over de maand maart, want dan zal Nightlive haar 4-jarige bestaan vieren.

Zaterdag 8 february: Clubgroove
Line up: Dj Erick E. (Innercitry, Sensation) and Base (Nightlive resident)

Dutch DJ / Producer Erick E heeft onlangs zijn nieuwe compilatie Solos Session 1 gereleased en werd genomineerd tot beste house dj 2001/2002. Hij is een van de meest all round deejays hier in Nederland en zijn stijl valt te omschrijven als echte groove en rhythm sounds. Zijn carrière begon al in 1986, toen hij Dutch DMC Champion werd en een jaar later werd hij finalist op het world championship in london. Een paar jaar later dook hij samen met Olav Basoski de studio in en produceerde een aantal goede floorfillers. Vanaf 1995 had hij zijn eigen residency in de legendarische Roxy. Tegenwoordig speelt hij in elke grote club in zowel binnen als buitenland en stond hij op vele grote evenementen geboekt.
Naast Erick draait onze bekende resident Base weer. Een introductie bij deze jongeman is verder niet nodig want hij is al aardig bekend bij het vaste publiek! Door middel van zijn progressive techhouse sounds weet hij altijd het publiek weer te verrassen!

Open: 23.00 – 6.00 uur
Entreeprijs: 8 euro

Verwacht:
15 February: Clubgroove
Line up: Lucien Foort (Slice tour), Rossi, Base (Nightlive resident) and Mc Teace.

**4 years Nightlive for you! **
In Maart bestaat Nightlive 4 jaar, tijd om dit te vieren!

De programmering is als volgt:
13 Maart: Special kick off met Dj Tiësto! (Tevens restyling van de kerk!)
Line up: Dj Tiësto, Base and King Richard
15 Maart: Club Groove special!
Line up: Victor Coral, Cleon, special performance by Mc’er and percussionist!
22 Maart: Moonbass
26 Maart: Open Studenten Feest
29 Maart: terug van weggeweest, Wipneus en Pim!