Goed nieuws voor de groovy house fans in de omgeving Utrecht. Bart van Liefland komt met een nieuw initiatief genaamd M Club. Elke vrijdagavond zal dit concept plaatsvinden in het centrum van Utrecht.

Mogen we aan U voorstellen: M club, een nieuwe vrijdagse clubnacht in het centrum van Utrecht: Oudegracht aan de Werf 154-156, onder bioscoop Camera.
Eindelijk heeft de Domstad weer een plek voor het publiek dat op zoek is naar een gezellige, intieme clubsfeer met cocktails, vers fruit en groovy house:
feelgoodmusicforfeelgoodpeople.
Op vrijdag 7 februari de feestelijke opening met soulful house van dj's Timst'r (Club Risk) en Bart van Liefland (M Club).

Toegang: 6 euro
open van 23.00 tot 05.00
M Club: Magic, Magnificent, Marvellous with More sexy Music.

Elke week biedt M Club een ander programma: de eerste vrijdag van de maand US garage met Cassie 6 (Luv Dancing) en Edgarage (Luv dancing). De tweede vrijdag soulful house met Timst'r en Bart van Liefland. Latin beats staan centraal op de derde vrijdag met Jørgensen en D-Rashid. De vierde M Club van de maand biedt een wisselend programma met een (inter)nationale gast-dj waaronder DJ Marcella (club Risk)en
Robert Feelgood (Sinners, Sol)

M Club is een initiatief van dj Bart van Liefland, die zijn sporen verdiende in de basement van de Winkel van Sinkel met een repertoire van house en (vocale) deep
house. Hij is resident in The 19th hole in Noordwijk en loungeclub Brandingbeach, waar hij de komende zomer ook een speciale editie van M Club At Sea zal organiseren.