Eau Dance Theatre logo

Op zaterdag 22 februari vindt Circus of Sounds plaats in de «O» in Den Haag. Op dit feest is niemand minder dan Tiësto de hoofdact.

Op zaterdag 22 februari presenteert «O» Dance Theatre Den Haag met zeer grote trots ‘Circus Of Sounds’. «O» Dance Theatre verwelkomt op deze avond de nummer 1 DJ van de wereld: Tiësto. Ook Deejays Johan Cyber, Peter van Leeuwen en Barry zullen achter de draaitafel te vinden zijn. Tijdens deze S«O»S Special zullen verscheidene (circus)acts de sfeer compleet maken.

Tijdens Noorderslag 2003 was Tiësto de trotse winnaar van de Popprijs 2002. Hij kreeg deze prijs omdat hij het afgelopen jaar zeer veel heeft betekend voor de Nederlandse popmuziek. Zijn genre (progressive) trance is uitgegroeid tot een muziekvorm die niet meer weg te denken is en hij heeft Nederland daarmee op dit gebied definitief op de kaart gezet. Aan de Popprijs is ook een geldbedrag verbonden. Tiësto heeft besloten hiermee op zoek te gaan naar nieuw Nederlands (vocaal) talent. Het talent zal een platencontract aangeboden krijgen.

Tiësto’s carrière kreeg in 2000 een flinke boost door zijn remix van Delerium ft. Sarah McLachlan - ‘Silence’. Hiermee brak hij internationaal door. De remix was de eerste house-track die overdag op de radio was te horen in Amerika.
Tiësto (Tijs Verwest) heeft ook zijn eigen platenlabel Blackhole Recordings. In 2001 startte hij een nieuw Blackhole label: Magik Muzik. De eerste releases waren ‘Flight 643’ (inmiddels een klassieker) en zijn eigen album ‘In My Memory’. Afgelopen zomer werd Blackhole Recordings UK gelanceerd. Dit label zal zich meer gaan richten op de Engelse markt.
De kroon op Tiësto’s carrière was natuurlijk de titel ‘Number one DJ of the world’ door het engelse DJ Magazine.

Het doek gaat 22 januari om 23.00 uur op. Voorverkooptickets voor dit grootse evenement kosten €15,- (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via Ticketservice. Aan de deur kosten kaarten €18.50. Let op: Members van «O» Dance Theatre hoeven geen kaarten in de voorverkoop te halen. Er zijn voor members altijd kaarten beschikbaar aan de deur! Voor meer info kan men terecht op www.eau.nl.