Las Palmas logo

Nadat we afgelopen week jullie inlichtten over het eerste weekend, dat in Las Palmas in het teken stond van het International Film Festival, krijgen jullie nu de informatie over het tweede weekend.

Tijdens het Internationale Film Festival in Rotterdam (22.01 t/m 02.02) presenteert Las Palmas twee grootheden uit New York; Junior Sanchez en Kerri Chandler!

Nadat Junior Sanchez afgelopen weekend zijn kunsten heeft vertoond voor een uitverkocht huis is het aankomende zaterdag de beurt aan Kerri Chandler. Net zoals Sanchez heeft ook Kerri Chandler een bijna legendarische status. Hij bracht muziek uit op toonaangevende houselabels als Strictly Rhythm, Madhouse en Nervous en wordt geadoreerd door toppers als Masters at Work, Basement Jaxx en Roger Sanchez.

Zijn debuutalbum Kaoz on Kings St. bracht de gevierde producer uit New York de roem die hij verdient. Evenals het sterke mixalbum Kaoz Theory waarop Kerri terug in de tijd ging toen de allereerste house zijn intrede in de clubs deed. Chandler is wat vaker in Nederland dan zijn stadsgenoot Sanchez. Zijn fantastische sets op het Islander festival en in Club Risk zullen velen nog in het geheugen gegrift staan.

DJ's Viccc en Dame draaien in het Go Play Cafe.

Het volledige programma

KERRI CHANDLER - NEW YORK
VICTOR CORAL
DWIN

DJ DAME
VICCC

VJ MACMOTION
AGENT ENTERTAINMENT