Club Sequoia logo

Vanaf 1 februari heeft Almere er een nieuwe clubavond bij, in Almere-buiten zal vanaf deze datum elke eerste zaterdag van de maand Funk A Licious plaats vinden.

Een avond van de hand van party organisatie Mixature, met als in steek dat een clubavond best wat vriendelijker kan zijn dan t groeiende aantal evenementen waarin vooral de hardere house stijlen aanbod komen. Funk A Licious is dan ook een clubavond waarin funk, groove, latin en club centraal staan. Dit alles wordt gecombineerd met een vleugje live muziek om het geheel helemaal af te maken.

De locatie voor dit feest Club Seqouia stond voorheen bekend als Club-Up en bevind zich praktisch op het NS station van Almere Buiten. De club biedt plaats aan maximaal 700 mensen en is daardoor een ideale locatie voor dit feest, niet te klein en vooral niet te groot waardoor de avond te massaal zou worden en daardoor minder goed tot zijn recht zou komen. Het balkon waar vandaan op de dansvloer kan worden gekeken is een prachtige plek om even rustig bij te komen en te genieten van de muziek.

Voor de eerste avond is gekozen voor een line-up van dj's uit Mixature's eigen bookingsbureau. Dj Maximum (voorheen resident in de 538-I-Dance in Huizen) zal samen met dj Prodice en dj Funk-U met hun vinyl keuze de warmte en het gevoel proberen uit te dragen dat bij deze avond past. Groove, club en latin house klanken zullen dus voornamelijk uit de boxen komen. Live percussie van Sopie Man en de vocale ondersteuning van Esme maken de avond helemaal af.

Kaarten voor deze avond zullen 7 euro kosten aan de deur van Club Sequoia aan het noordeinde 166 in Almere Buiten. Het feestje is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar vanaf 22:00 uur. Sequoia zal haar deuren weer sluiten rond 05:00, 10 min eerder vertrekt de eerste trein richting Amsterdam al vanaf station Almere Buiten.

De organisatie van Mixature heeft ons aangeboden 5 x 2 plaatsen op de gastenlijst weg te geven! Check de Frontpage voor meer info!