Q-dance lanceert exclusief nieuw Hardstyle-concept in de Heineken Music Hall

We kennen Q-dance allemaal als de grondlegger en marktleider van de Hardstyle. En dus ook van de succesvolle Hardstyle-feesten: Qlimax en Qlubtempo. Nog niet eens zo lang geleden ook nog georganiseerd in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Nu Qlimax als “THE NUMBER 1 HARDSTYLE EVENT” eigenlijk uit de HMH gegroeid is en dus op zoek moest naar grotere, maar zeker niet mindere, ‘rave’-lokaties zoals het Thialf Stadion in Heerenveen en de gloednieuwe SilverDome in Zoetermeer, en nu Qlubtempo weer terug gaat naar de ‘Q-dance feestfabriek’ waar het allemaal is begonnen, de Hemkade 48 in Zaandam, zou er geen Hardstyle-concept meer bestaan in de Heineken Music Hall.

Dat wil q-dance haar trouwe Hardstyle-fans dus echt niet aan doen: Hardstyle hoort ook in de ‘hardste audio-dome’ ter wereld te kunnen beuqen. Die 115 zuivere DB’s aan geluidssterkte staan te smachten om die stevige sound!

Exclusief voor in de HMH heeft Q-dance nu een nieuw Hardstyle-concept ontwikkeld. Onder de veelbelovende naam “X-Qlusive” zal Q-dance de Heineken Music Hall op 26 oktober 2002 omtoveren tot de “Hardstyle Music Hall”! De exclusiviteit van dit nieuwe Hardstyle-concept zal bestaan uit een exclusieve line-up van de ‘crème de la crème’ van Hardstyle DJ’s uit één bepaald land.

Voor deze eerste editie van “X-Qlusive” heeft q-dance de Italiaanse Hardstyle-elite uitgenodigd om hun eigen herkenbare Italiaanse sound en sfeer exclusief met Nederland te delen! De hele avond en nacht zal dan ook volledig in het teken staan van Italië: Italiaanse top Hardstyle DJ’s, sfeervolle Italiaanse entourage en de echte Italiaanse Hardstyle-sound! Hiermee zal dit nieuwe concept wederom garant staan voor een echt Hardstyle-feest dat de “Q” van ‘Quality’ waardig is.