Q-dance organiseert op koninginnedag en met oud en nieuw het feest Qontact. Dat is inmiddels wel bekend want dat doen ze al voor het derde jaar. Vorig jaar met koninginnedag gaf q-dance op twee locaties tegelijk Qontact! In de Heineken music hall in Amsterdam en in het Beursgebouw in Eindhoven.
Dit jaar voegen ze er een locatie aan toe: De SilverDome in Zoetermeer! Niet alleen zullen op de drie locaties ongeveer dezelfde top-dj's draaien, ook zullen de drie locaties met een satteliet verbinding met elkaar in "qontact" staan!

[…]
Op 29 april 2002 vormden al het Beursgebouw in Eindhoven en de Heineken Music Hall in Amsterdam tegelijkertijd het decor voor dit unieke concept. Op Koninginnenacht 29 april 2003 gaat Q-dance nog een stap verder, dan wordt namelijk ook de SilverDome in Zoetermeer betrokken bij deze te vette 3D-feestdag!

Naast het feit dat de line-up op alledrie de lokaties nagenoeg hetzelfde zal zijn, zullen de drie lokaties gedurende deze nacht, door middel van een rechtstreekse satelliet verbinding, via diverse beeldschermen, met elkaar in contact staan! Hiermee zet Q-dance één uniek evenement neer op 3 lokaties tegelijkertijd! Het muzikale concept van Qontact zal ook deze keer weer de stevige kant van de Trance zijn, met uiteraard de bij deze stijl passende top-DJ's.

De kaarten voor Qontact op Queensnight 2003 zijn zelfs al verkrijgbaar bij alle landelijke filialen van de TicketBox en Free Record Shop en kosten ¤ 40,- (ex fee).

Het mag duidelijk zijn, dat dit unieke driedubbele Dance-evenement in zowel Zoetermeer, Eindhoven als Amsterdam op 29 april 2003 een nooit eerder in Nederland vertoonde happening zal worden, so….

….GET READY FOR TRANCE MISSION

Comments

  • Goedie

    Goedie

    17 January 2003

    Ben benieuwd met wat voor line-ups ze deze keer uitpakken.

  • Chris

    Chris

    17 January 2003

    Quote: "Niet alleen zullen op de drie locaties ongeveer dezelfde top-dj's draaien"… :r :p
    Flauw hè… maar ik ben wel erg benieuwd wat het wordt… Lijkt met wel lachen om als dj geboekt te worden voor 3 feesten in een keer. Dan hoor je van de dj die na je gaat draaien al een beetje hoe de sfeer op de andere locatie is. :)

  • Goedie

    Goedie

    17 January 2003

    Ja ik had even niet goed gelezen :D

Comments are closed